Terveiset Sveitsistä Kristus yhdistää - Kristus-pävään osallistujalle!

Me olemme kansainvälinen rukousjärjestö. Rukoilemme joka viikko.

Verkostoomme kuuluu rukoilijoita Sveitsistä, Saksasta, Nigeriasta, Ukrainasta, Ecuadorista ja Meksikosta. Joka kuukausi verkostoomme liittyy uusia rukoilijoita.

Meillä on vain yksi rukoustavoite. Rukoilemme sitä, että koko maailmaan muodostettaisiin rukousryhmiä jokaisen valtion jokaiseen kuntaan. Tämä on ainoa päämäärämme, että jokaisessa maailman kunnassa olisi vähintään yksi uskollinen esirukoilija.

Ryhdyimme Sveitsissä rakentamaan tällaista rukousverkostoa v. 2004. Suomi oli toinen valtio, joka kuuli Herran ääntä ja alkoi rakentaa kansallista, kaikki kunnat kattavaa rukousverkostoa.

Samoin kuin Sveitsi, Suomi tulee olemaan siunauksena kansakunnille, koska uskolliset rukoilijat Herran perheestä olivat kuuliaisia ja ryhtyivät työhön tämän hienon päämäärän saavuttamiseksi. Tämä näky on osa suurempaa herätystä Euroopassa ja maailman kansoissa.

Suomi on mukana rakentamassa tätä uutta Herran huonetta. Tästä syystä Suomi saa kokea myös erityistä siunausta. Herra tulee rakentamaan oman kirkkonsa. Hänen kirkollaan ei ole rajoja ja se ei jakaannu kirkkokuntiin, Kristuksen kirkko on täydellisesti yhtä. Rukousverkostomme on osa tämän kirkon perustusta. Siksi me rukoilemme ja työskentelemme yhdessä yli kaikkien rajojen, että Hänen suunnitelmansa saa toteutua. Kristuksen ruumiista tulee yksi kansa tällä planeetalla, yksi perhe, yksi maailma, Jumalan oma kansa.

Suomi on uskollinen ja seuraa Herramme suunnitelmaa.  

Kiitos kaikesta, mitä teette tämän näyn toteuttamiseksi, joka on lähtöisin Jumalasta, Herrojen Herrasta ja Kuninkaitten Kuninkaasta.

Jumala siunatkoon sinua, Jumala siunatkoon Suomea, Jumala siunatkoon Eurooppaa ja maailmaa!

 

Hans Peter Nüesch
Province prayer, toiminnanjohtaja
Sveitsi

Voit liittyä Province prayer rukousverkostoon www.province-prayer.com sivustojen kautta

http://www.youtube.com/watch?v=dUyIFW6e3AU